Dans dig glad

Velkommen til Stepup2U

- den rigtige danseskole i Holbæk, for dig som danser bedst med sved på panden og et stort smil på læben!

Jeg elsker at danse. Gør du også? At gå til dans, er meget mere end blot at lære en serie trin. Dans skaber sammenhold og inspirerer til kreativitet. Den styrker din motorik, balance- og koordineringsevne.

Om du er 3 eller 99 år, nybegynder eller trænet, så er der plads til dig på danseskolen. Jeg underviser hold, par og skruer også gerne et skræddersyet arrangement sammen til dig.

Hos Stepup2U får du en professionelt uddannet danselærer, som arbejder for at skabe glæde i undervisningen. Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel, har i mange år været professionel turnerings- og sportsdanser. Med min egen danseskole er drømmen, at give den gode undervisning og danseglæden videre til endnu flere mennesker.

Så endnu en gang - velkommen til - klik dig omkring og se de mange danse-muligheder. Du er altid velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen eller mail til stepup2u@outlook.dk, hvis du har spørgsmål.

- Regitze

Kontakt mig

Savner du et bestemt hold?

Brænder du efter at danse noget helt bestemt, som jeg ikke udbyder? Så skriv til mig med dit forslag. Brug gerne kontaktformularen herover.

Når der er nok forespørgelser på et specifikt hold, vil jeg bestræbe mig på, at få det oprettet og udbudt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.